Om oss

OMF-Käkkirurgi ägs av Irene Falahat tillsammans med Christer Pettersson, och vi driver en privat käkkirurgisk klinik i centrala Karlstad. På kliniken finns en Käkkirurg, en operationssjuksköterska, två operationstandsköterskor och en tandsköterska.
Irene tog sin tandläkarexamen på Karolinska institutet i Stockholm 1992, och har som tandläkare erfarenhet från både sjukhustandvård och allmän tandvård inom Landstinget i Värmland. 2001 började hon jobba på käkkirurgiska kliniken på Central sjukhuset i Karlstad (CSK) och påbörjade sin specialistutbildning inom käkkirurgi, och hon blev färdig med utbildningen som övertandläkare med specialitet inom käkkirurgi 2010. Hon blev kvar på CSK fram till 2017 då det var dags att gå vidare, och planen på en egen verksamhet började ta form på allvar. Parallellt med starten av egna bolaget jobbade hon under ett år mellan 2017-2018 på käkkirurgen på Sunderbyns sjukhus utanför Luleå. På både CSK och Sunderbyns sjukhus har Irene jobbat med allt från att operera bort tänder, sätta in implantat, till storkirurgi och traumakirurgi.

Det är oss du träffar när du kommer hit

Iréne Falahat, Klinikchef/Övertandläkare, specialist inom käkkirurgi
Helena Engvall, Operationssjuksköterska
Heléne Fridberg, Operationstandsköterska/undersköterska
Marie Nieminen, Operationstandsköterska

Kvalitetsarbete

Vi är en liten klinik och fel upptäcks tidigt och åtgärdas direkt. Datasystemet vi använder är Alma Soft. Uppdateringar upprättas regelbundet. För att säkerställa kvalitén av diagnoser av röntgenbilder avseende panorama och CBCT röntgen, skickas bilder till extern radiolog för granskning och utlåtande.

Företagsinformation

  • Medlem i Vårdföretagarna och Svenskt Näringsliv
  • Kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna
  • Ansluten till Försäkringskassan
  • Vi pratar svenska och engelska
  • Våra nyckeltal kan ni ta del av här, på allabolag.se